Házirend

 1. Nyitvatartási idő
 2. A Mosoly-sziget hétköznapokon 12-20 óráig van nyitva, szervezett programok esetén ez változhat
 3. Szombaton és vasárnap – igény szerinti időpontban – az előre lefoglalt rendezvények (pl. zsúr, névnap, születésnap, partyk, családi nap) időtartamára lehet igénybe venni a Mosoly-szigetet
 4. Az ünnepnapokon történő esetleges nyitvatartási időtartamról a honlapon és a facebook oldalon nyújtunk előzetes tájékoztatást
 5. Árak, kedvezmények, foglalás
 6. A Mosoly-szigetben fejlesztő és szabadidős gyermekfoglalkozásokat, tanácsadásokat tartunk,nyári táborokat, a gyermekek számára játszóhelyet, időszakos felügyeletet biztosítunk.
 7. Szolgáltatásai díjfizetés ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatások díjai megtalálhatók a honlapunkon, facebook oldalunkon, valamint érdeklődhetnek róla emailben és telefonon.
 8. Az adott foglalkozásra megvásárolt bérletek a vásárlás napjától számított 7 hétig érvényesek. A bérletek testvérre igen, de más személyre nem ruházhatók át, érvényességi idejük nem hosszabbítható meg. Amennyiben a bérlettel rendelkező az érvényesség ideje alatt nem vesz részt minden alkalmon, az elmulasztott alkalmak ára nem kerül visszafizetésre.
 9. A foglalkozásokon való részvétel előzetesbejelentkezéshez kötött.
 10. Bejelentkezni legkésőbb az adott foglalkozás kezdési időpontját megelőző 2 órával lehet. A bejelentkezést módosítani vagy törölni szintén a kezdési időpont előtt 2 órával lehet.

11. A bent tartózkodás rendje

 1. A Mosoly-sziget foglalkozásait önállóan 3-14 éves korú gyermekek vehetik igénybe. 3 éves korig kötelező a nagykorú kísérő foglalkozáson való jelenléte.
 2. Szakképzett személyzet áll rendelkezésre, a gyermekek csak szülői beleegyezéssel tartózkodhatnak nálunk. A szülőnek aláírásával kell igazolnia, hogy a gyermeket felügyelet céljából átadta a személyzetnek.
 3. A Mosoly-sziget épületében egészségügyi és higiéniai okokból minden személynek csak zokniban, papucsban vagy váltócipőben lehet bent tartózkodnia.
 4. A mosoly-sziget területére szúró-vágó eszközöket, fegyvert vagy fegyvernek látszó tárgyat, nagyobb értéket képviselő dolgokat, a gyermekek testi és/vagy lelki épségét sértő tárgyakat, otthoni játékokat nem szabad behozni.
 5. A Mosoly-szigetbe behozott vagy itt elhagyott tárgyakért, az ezekben bekövetkezett károkért vagy az ezekkel okozott balesetekért nem vállalunk felelősséget.
 6. A gyermekek, a kísérők és a személyzet egészségének megőrzése érdekében beteg vagy betegségből lábadozó gyermek vagy kísérő a Mosoly-szigetet nem látogathatja.
 7. A Mosoly-sziget személyzete és a foglalkozásokat tartó szakemberek semmilyen gyógyszert vagy gyógyhatású készítményt nem adhatnak be a gyermekeknek.
 8. A Mosoly-sziget területére alkoholtartalmú italt behozni, a területén bent tartani és fogyasztani tilos.
 9. A Mosoly-sziget területén a dohányzás tilos.
 10. A látogatók elől elzárt területre (lakóház, garázs, fáskamra) a látogatók nem léphetnek be.
 11. A WC-ket és a mosdókat rendeltetésszerűen kell használni, a tisztaságra fokozottan ügyelni kell.
 12. A Mosoly-sziget területére egészségügyi, higiéniai és biztonsági okok miatt állatot – a terápiás célt szolgálók eseti kivételével –behozni nem szabad.
 13. A játékokat, eszközöket a rendeltetésüknek megfelelően kell használni, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, balesetért és annak következményeiért a gyermek kísérője viseli a felelősséget. Az épületben elhelyezett játékokat kültérre vinni, illetve a kültéri játékokat az épületbe hozni nem lehet.
 14. A játékokat, eszközöket a Mosoly-sziget területéről kivinni nem lehet. A játékok, eszközök eltulajdonítása vagy annak kísérlete polgári jogi és büntetőjogi felelősségre vonással jár.
 15. A Mosoly-sziget szolgáltatásait igénybe vevők a szolgáltatás árának kifizetésével elfogadják a házirendet, valamint azt is, hogy a foglalkozásokon, rendezvényeken, klubtevékenységeken Mosoly-sziget személyzete által készített fénykép és videó felvételek szülői engedély után felhasználhatók a Mosoly-sziget kommunikációjához, azok megjeleníthetők a honlapon, a facebook oldalon, hírlevélben.
 16. A Mosoly-sziget személyzete által készített fénykép és videó felvételek a Mosoly-sziget kizárólagos tulajdonát képezik, azok harmadik személy számára nem kerülnek átadásra.
 17. A látogatók a szolgáltatások igénybe vétele során saját eszközeikkel korlátlanul és díjmentesen készíthetnek fénykép felvételeket, azokat nyilvánosságra hozhatják.
 18. Tűz észlelésekor a személyzetet azonnal értesíteni kell és az épületet a menekülési útvonalon haladéktalanul el kell hagyni.
 19. Bármilyen felmerülő problémát a vezetőnek, vagy a foglalkozást tartónak kell jelezni. A Mosoly-szigettel kapcsolatban szívesen látunk minden ötletet, javaslatot, tanácsot; bármilyen kérdésre, érdeklődésre örömmel válaszolunk
 20. Kellemes és hasznos időtöltést és jó szórakozást kíván a Mosoly-sziget csapata!

 

A weboldal a felhasználói élmény megtartásának érdekében sütiket (cookie-kat használ)